GVMiddendorp

jarenlange ervaring met betonvloeren

Agrarische betonvloer

De vloer in uw agrarisch pand heeft heel wat te verduren. Dagelijks rijden er zware machines over de vloer van uw schuur. Daarnaast wilt u natuurlijk geen gaten of scheuren in uw vloer wanneer uw vee hierover moet lopen. Laat daarom uw agrarische betonvloer storten door GVM Betonvloeren. Dan bent u verzekerd van een stevige en duurzame ondergrond in uw schuur of loods.

 

Agrarische betonvloer in ieder formaat

Bij GVM Betonvloeren leggen we betonvloeren aan van groot tot klein. Voor ieder project hebben we een oplossing op maat. Hierdoor zorgen we voor een resultaat waarmee u nog vele jaren verder kan. Bekijkt u onze projectenpagina om te zien hoe wij de agrarische sector in het verleden al van dienst zijn geweest.

Onze ruime ervaring in de agrarische sector zorgt ervoor dat we voor ieder agrarisch project een betonvloer op maat kunnen leveren. GVM Betonvloeren is gevestigd in Voorthuizen, midden op de Veluwe, waar nog altijd vele boeren van groot tot klein te vinden zijn. Onze kennis over het storten van betonvloeren in de agrarische sector is optimaal.

agrarische betonvloer 1
agrarische betonvloer 2

Bewapening en de afwerking van uw betonvloer

Wilt u uw betonvloer voorzien van extra stevigheid? Kies dan voor gewapend beton. Laat ons weten waar uw beton tegen bestand moet zijn, dan berekenen wij voor u hoeveel u van welk type staal nodig heeft. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan, maar bent u voorzien van een duurzame betonvloer waarmee u jaren vooruit kan.
Wanneer u het liefst een zo glad mogelijke betonvloer heeft in uw schuur of loods is het waarschijnlijk verstandig om de vloer te laten vlinderen. Brengt u ons op de hoogte van uw exacte wensen, dan passen wij onze werkwijze hierop aan.

Heeft u vragen over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de kosten van een betonvloer voor uw agrarisch pand? Neem dan contact met ons op.

neem contact op

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan nu direct contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier hiernaast in te vullen.

Oude Zeumerseweg 10
3781 MH
Voorthuizen

06 - 12 78 47 85

info@gvmbetonvloeren.nl