GVMiddendorp

jarenlange ervaring met betonvloeren

Industrievloer

Een industrievloer heeft iedere dag het nodige te verduren. Zware stellingen, heftrucks, kranen, enzovoorts. Een stevige vloer is dus een absoluut vereiste.
Echter zijn de vereisten voor iedere industrievloer net iets anders. Om deze reden passen wij onze betonnen vloeren aan op iedere opdrachtgever. Bent u dus op zoek naar een betonnen industrievloer die past bij de werkzaamheden die u uit zult voeren op deze vloer? Kies dan voor GVM Betonvloeren.

Aanleg door een team van professionals

Bij GVM Betonvloeren werken we voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. We zorgen alleen of samen met de aannemer voor een vakkundige levering en aanleg van uw betonnen vloer. Ons team van professionals is zeer ervaren met de aanleg van industrievloeren en kan dus ook vertrouwen op de verkregen vakkennis.
Voor optimale gladheid van uw vloer kunnen we de vloer vlinderen. Vraagt u gerust verder naar de precieze mogelijkheden.

Bekijk onze projectenpagina om te zien wat onze vakmannen in het verleden al hebben afgeleverd.

industrievloer 1
industrievloer 3

Industrievloer op maat

Iedere opdrachtgever heeft natuurlijk zo zijn of haar specifieke wensen en eisen. Dit zal waarschijnlijk ook voor u gelden. Het is vervolgens aan ons om hier de beste oplossing voor te vinden. Zo is er voor ieder project een type beton dat zorgt voor het beste resultaat, maar er moet ook nagedacht worden over de dikte van het beton.
Verder is er nog de eventuele bewapening. Welk type staal past het best en hoeveel is ervan nodig? Samen met de aannemer en constructeur denken wij met u mee, zodat u voorzien wordt van een betonnen industrievloer waar u de komende jaren geen omkijken meer naar heeft.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee over uw ideale betonnen vloer.
Bent u benieuwd naar de prijs van uw nieuwe industrievloer? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan.

neem contact op

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan nu direct contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier hiernaast in te vullen.

Oude Zeumerseweg 10
3781 MH
Voorthuizen

06 - 12 78 47 85

info@gvmbetonvloeren.nl